Het Branding proces geeft je alle handvatten om een sterk merk te vormen. Hoe creëer je een sterke merkidentiteit? En hoe bereik je klanten die passen bij je merk? In dit blog leer ik je in drie eenvoudige stappen een sterk merk te creëren dat past binnen jouw merkpersoonlijkheid.

Why

Door de cirkel van binnen naar buiten langs te gaan laat je je klanten een inspirerende vorm van leiderschap zien. Het laat je nadenken over het doel van je merk en waarom je doet wat je doet. Je werkt vanuit de drijfveer van je bedrijf in plaats van in massa (wat verkoop ik) te denken. Dit trekt klanten aan, want als jij werkt vanuit je purpose zullen klanten bij jou komen omdat ze geloven waar jij voor staat.

“People don’t buy what you do, people buy why u do it” – Simon Sinek

How

De tweede stap van de cirkel omvat de merkvisie. De visie van je merk is hetgeen waar je merk voor gaat en op welke manier dit gaat. Hierbinnen kijk je dan ook naar de Unique Selling Points van je merk. Dit zijn punten in het proces die jouw merk onderscheiden van concurrenten.

What

De laatste stap is het formuleren van de merkmissie. De missie van je merk is waar je merk voor staat. Je formuleert met welke producten of diensten jij de behoeften van je doelgroep vervult.

The Golden Circle & Christine Bornfeld

Misschien vraag je je af hoe dit proces binnen Christine Bornfeld verloopt. Het doel van mijn bedrijf is om meer zichtbaarheid te creëren voor het verhaal van mijn klant. Ik wil vrouwelijke ondernemers in de lifestyle-branche helpen met mijn creatieve vaardigheden op het gebied van  grafisch ontwerp, fotografie en branding.

Christine Bornfeld gaat voor een prettige, betrouwbare samenwerking op een persoonlijke en authentieke manier. Mijn missie is om de visuele identiteit van ondernemingen (merken) beter zichtbaar te maken met mijn diensten: branding , grafisch ontwerp en fotografie.

De balans ligt tussen mijn creativiteit en de wensen van mijn klant. Kan ik jou helpen?  Lees meer

Brand Design proces