HEY JIJ!

Ik ben Christine

Leuk je te ontmoeten! Ik ben creatief ondernemer met een intuïtief gevoel voor schoonheid en de mooie dingen in het leven. Alles wat ik doe, doe ik met hart en ziel. Zo ook de visuals die ik voor mijn klanten maak. Het mooie aan ondernemerschap vind ik dan ook, dat ik helemaal zelf mag weten hoeveel tijd en liefde ik in een project steek. En geloof mij, ik ga nooit voor minder dan de honderd procent! Creatief bezig zijn maakt mij intens gelukkig en ik hoop jou met deze creativitiet te kunnen inspireren. Laten we jouw bedrijf een nieuwe boost geven door een merkidentiteit te creëren die als geen ander bij jou past. Ik ga graag voor je aan de slag! 

Naast zelfstandig ondernemer ben ik sinds 2018 officieel ‘de vrouw van’ en sinds begin 2020 ook trotse moeder van ons dochtertje Stella. Samen wonen we in Nijmegen en houden we er allemaal van om nieuwe inspiratie op te doen door te reizen, met vrienden af te spreken, te wandelen of van kunst en cultuur te genieten.

Hoe het allemaal begon. Iets creatiefs of iets met talen. Dat het een van deze twee dingen zou worden, was eigenlijk al van kleins af aan duidelijk. Als kind schepte ik samen met mijn moeder urenlang de creatiefste dingen. Toen ik later mocht kiezen, ging ik eerst een aantal maanden werken in het buitenland en daarna mijn toelating doen aan de kunstacademie. Na een studie modeontwerp koos ik voor een master modestrategie en branding. Mijn reis als zelfstandig ondernemer begon in 2017. Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt als grafisch ontwerper en branding specialist, was het toch echt tijd om het touw in eigen handen te nemen. De spannendste verandering in mijn carrière, maar vooral het tofste wat me is overkomen!

FUN FACTS

Leer mij kennen

Z

Fact 1

Ik heb Duitse roots. Een stukje ‘Duitse grondigheid’ zit er – naast mijn creatieve chaos – dus ook wel in.

Z

Fact 2

Ik ben een echte perfectionist. Voor jouw nieuwe kleurenpalet doe ik dus ongeveer even veel vooronderzoek als iemand voor zijn afstudeerproject.

Z

Fact 3

Ik verzamel independent fashion magazines. Hoe zeldzamer, hoe beter!

Z

fact 4

Als ik niet naar de kunstacademie was gegaan, had ik cultuurwetenschappen gestudeerd. Ook iets met een creatieve sector dus!

Over Christine Bornfeld

EEN IN NIJMEGEN GEVESTIGDE BRANDING STUDIO

Christine Bornfeld is een branding studio voor creatieve ondernemers en lifestyle merken. De studio is gevestigd in Nijmegen, maar ik kom graag naar je toe! 

Wat maakt Christine Bornfeld eigen? Ik sta bij mijn klanten bekend om mijn sociale samenenwerking en creatieve kijk op de branding van lifestyle merken. Ik werk op een persoonlijke en betrouwbare manier naar authentieke producten toe. 

Bij mij kun je terecht als je op zoek bent naar de identiteit van je merk en deze graag wil uiten naar je klanten. Als fotograaf, styliste en illustrator ga ik voor beelden die de soul van je merk weergeven. Daarnaast verdiend ieder bedrijf het om gezien en herkend te worden. Hier hoort een authentieke branding bij.

Nieuwsgierig naar hoe ik te werk ga? Bekijk ons stappenplan hier