MIJN AANBOD

Interesse in één of meerdere diensten?

Branding

IETS VOOR JOU ALS:

Als je meer merkwaarde en/of merkbekendheid wil opbouwen is het aanpakken van de branding iets voor jouw merk! Het verhaal en de waarden van je merk worden omgezet in een visuele identiteit die jouw klanten zullen herkennen. Hierbij horen o.a. je authentieke huisstijl, logo en branding elementen. 

Grafisch ontwerp 

IETS VOOR JOU ALS:

Wil jij je merk visueel maken door middel van drukwerk? In de huisstijl van je merk kunnen er ontwerpen worden gemaakt in de vorm van illustraties, magazines, brochures, visitekaartjes en meer.

Fotografie & styling

IETS VOOR JOU ALS:

Kan jouw merk mooie beelden gebruiken, volledig gestyled naar jouw merk? Deze sfeerbeelden kunnen je website, socials of prints helemaal eigen maken. Ben je juist op zoek naar een shoot die de merkidentiteit van je merk naar voren brengt? Dan is een branding shoot iets voor jou!

Lieve woorden

“Als Driestroom werken we inmiddels ruim 10 jaar samen met Christine als grafisch vormgever. We zijn tevreden over de samenwerking met Christine. Christine denkt actief mee, komt met verfrissende ideeën en voorstellen en staat open voor feedback. Ook werkt Christine gestructureerd, secuur en stelt zich flexibel op. We hebben korte lijnen met elkaar en het contact verloopt prettig.”

– Driestroom –

Lieve woorden

Toen wij onze naam veranderden van ‘Van Nature’ naar Het Duurzame Warenhuis, moest daar natuurlijk een nieuw logo bij. We wisten nog niet helemaal precies wat we wilden en daarom was het fijn dat Christine ons een aantal stijlen heeft laten zien, zodat we makkelijker een keuze voor de ontwerprichting konden maken. En aan de hand daarvan heeft Christine een ontwerp gemaakt wat ons gelijk aansprak, en erg goed bij de winkel past. Nu, na 2,5 jaar, zijn we er nog steeds superblij mee! Kortom, Christine heeft ons vakkundig, vriendelijk en duidelijk geholpen met het ontwerpen van een nieuw logo.

– Het Duurzame Warenhuis –

ZO GAAN WE TE WERK

Ons samenwerkingsproces

Kennismakingsgesprek

JOUW WHY EN HOW

Je wilt jezelf beter laten zien aan jou droomklanten? Laten we dan kennismaken! Aan de hand van een persoonlijk gesprek en een branding vragenlijst gaan we aan de slag met het verkennen van jouw persoonlijke merkidentiteit. Want jij bent uniek en iedereen mag het weten! Wat is jouw missie en visie? Wat vind jij belangrijk in je werk en je leven? Waarom doe je wat je doet? En waar wil je naartoe? Samen brengen we in kaart wat jij met je merk wil uitstralen.

Het ontwerp

LOGO DESIGN OP MAAT

Op basis van onze voorafgaande zoektocht naar jouw brand, maak ik een aantal moodboards om de design direction vast te leggen. Gaan we voor rustig en kalm, of past een stoere huisstijl beter bij jouw merk? Jij bent uniek en jouw huisstijl dus ook. Het ontwerp wordt voor jou op maat gemaakt. Je krijgt een voorstel voor een logo en een kleurenpalet. Een goede basis om op verder te bouwen.

Een complete huisstijl

THE PERFECT PICTURE

Een goede huisstijl stopt niet bij een logo. Hij komt terug in elke uiting waar jouw logo op staat. Daarom is een complete branding juist heel belangrijk. Ik help jou je huisstijl te vertalen naar alles wat er bij een personal brand komt kijken: je website, social feed, verpakkingen, promotiematerialen etc. Jouw klant zal bij elk plaatje jouw unieke branding voelen.