Er zijn miljarden mooie fonts, maar hoe kies je er een die past bij de identiteit van je merk? In dit blog laat ik je zeven branding proof, gratis fonts zien. Ik vertel je welke identiteit ze uitstralen, zodat je snel het lettertype kiest dat bij jouw merk past!

1 ⋆ Gallery & Coffekan

Gallery is een modern en artistiek lettertype. Daarnaast heeft het ook een heel rustige en luxueuse uitstraling. De Coffekan font heeft 14 verschillende typen van dikke tot dunne lettertypen.

 

2 ⋆ Magilio

  Magilio geeft je merk een moderne en elegante uitstraling. Het is een van de chiquere Serif fonts die de aandacht van je doelgroep zal trekken en je branding naar een hoger niveau tilt.

  3 ⋆ Creme Espana

  Creme Espana is hét ideale lettertype voor je branding, logo design of signature van je merk. Dit font is super elegant en vrouwelijk.

  4 ⋆ Kate

  Kate is een elegant en aanwezig lettertype in een. Het is een uitgesproken font dat perfect zal werken op verpakkingen, stickers, prints en meer. Een branding toppertje!

  5 ⋆ Kenoky & Coffekan

   Kenoky is een persoonlijke favoriet. Het lettertype is artistiek en luxueus. Door de unieke, speelse vormen zal het de aandacht trekken van menig brand designer!

   6 ⋆ Tropikal Typeface

   Tropikal Typeface is een oud lettertype in een modern jasje. Als je zoekt naar een font met een vintage look, zit je hier goed!

   7 ⋆ Casta

   Casta is een uitgesproken en speelse font met een moderne touch. Ook dit lettertype voldoet aan alle eisen om de branding van je merk te versterken. Online voor quotes of mooie titels en offline voor een heel tof visitekaartje!

   Meer inspriratie vind je hier

   Interesse? Klik hier