Stads Magazine

LIFESTYLE MAGAZINE HOOGENBOOM

Ik heb lang de droom gehad om een tijdschrift vorm te geven. Als groot liefhebber van fashion magazines, kan ik uren blijven bladeren. Ze blijven zich opstapelen bij mij in de kast..maar ik haal er enorm veel inspiratie uit.

Mijn droom werd werkelijkheid, wanneer ik de kans kreeg om voor modewinkel Hoogenboom men & woman een magazine te maken. Bij Studio Braaf hadden we al 4 edities gemaakt, maar editie 5 lag helemaal in mijn handen. Het proces van vormgeven, productie en de branding was begonnen. Ik huurde schrijvers, illustratoren en fotografen in. Ik stylede samen met de opdrachtgevers de shoots, ik koos de modellen uit en produceerde zo met een team van creatieve professionals een heel blad van 72 pagina’s!

Als grafisch ontwerper maakte ik illustraties voor de artikelen, waarbij ik de inhoud voor de shopping pagina’s heb samengesteld. Ik kon mijn creativiteit volledig laten gaan bij de vormgeving van de pagina’s en dat allemaal rondom het thema ‘mode’. Zo kwam mijn opleiding als modeontwerper en mijn werkervaring als grafisch ontwerper samen. Te gek voor woorden!

Interesse? Klik hier!