Sanja Steen

HUIDZORG

Al jaren kom ik bij Sanja Steen om mijn huid af en toe een boost te geven. Na onze gesprekken duurde het dan ook niet lang voordat Sanja mij vroeg om het grafisch ontwerp van haar over te nemen. Hier bleef het niet bij, want wanneer er een nieuw pand op haar pad kwam, moest er ook een nieuwe huisstijl ontworpen worden! Een ander logo, nieuwe kleuren en een passend lettertype. De branding van Sanja Steen huidzorg werd volledig aangepakt.

Sanja had een goed beeld van wat zij graag wilde: wat professioneler, strakker en minder liefelijk. Haar merk moest een frisse uitstraling geven voor een heuse huidzorgpraktijk. Ik heb haar geholpen dit vorm te geven.

 

Toen het logo eenmaal stond, werd het tijd om de huisstijl verder uit de rollen met toffe elementen. Voor de branding werden er onder andere flyers en visitekaartjes gedrukt, maar ook de pandbelettering mocht niet achterblijven. Dan stond ons nog maar één ding te doen, want naast mijn passie voor branding en grafisch ontwerp ben ik ook stylist en fotografe. Wanneer dit allemaal stond mocht dus ook mooie fotografie voor de website en socials niet achterblijven!

Een mooi totaalpakket dat voor branding een tof voorbeeld is van succesvolle rebranding.

Interesse? Klik hier!